Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

v tem tednu ste na domače naslove prejeli osebna vabila na prve roditeljske sestanke v katerem ste izvedeli imena strokovnih delavk, ki bosta v prihodnjem šolskem letu z vašim otrokom, in enoto v katero ste razporejeni.

Vabilo je hkrati obvestilo o razporeditvi vašega otroka, zato si ga skrbno preberite. Na oglasnih deskah enot ne bo seznamov otrok po oddelkih.

Srečanje bo v igralnici vašega otroka (prosimo vas, da na srečanje pridete brez otrok). Seznanili se boste s strokovnima delavkama, si izmenjali informacije in lahko zastavili vaša vprašanja. Starši novo sprejetih otrok se boste pogovorili tudi o uvajanju vašega otroka v vrtec.

Razpored sestankov (po enotah/oddelkih):
– v sredo, 28. 8. 2019, enota SONCE IN enota MAVRICA
– v četrtek, 29. 8. 2019, v enoti HRIBČEK in enoti LUNA
Sestanki bodo v prvem delu namenjeni novincem, zato ste starši novincev vabljeni na sestanek ob 16.40, ostali pa imate na vabilih različne ure: ob 17. uri ali 17.30 uri.

Opomnik:
– Novinci, ki boste v vrtec prvič vključeni v septembru, oddate vlogo za znižano plačilo vrtca na pristojnem Centru za socialno delo do 31. avgusta.Vlogo dobite v knjigarnah ali na naši spletni stani pod rubriko Obrazci – Vloga za uveljavljanje pravic iz javnih sredstev.
– Pri otrokovem osebnem zdravniku opravite tudi zdravniški pregled za sprejem v vrtec. Potrdilo pediatra, ki ne sme biti starejše od enega meseca, morate oddati strokovnemu delavcu prvi dan otrokovega prihoda v vrtec.

Veselimo se srečanja z vami.

Ravnateljica:
Vanja Krašovic

Dostopnost